Værnes Begravelsesbyrå er et stolt familieeid firma, fra en familie som har drevet med begravelsestjenester i 3 generasjoner. Vi ønsker å dele med dere de unike fordelene ved å velge et begravelsesbyrå.

Når du står overfor behovet for å arrangere en begravelse eller bisettelse for en kjær, er det naturlig å ønske omsorg og støtte fra noen du kan stole på. Som et familiedrevet byrå forstår vi betydningen av personlig oppfølging i disse øyeblikkene av sorg og tap. Vi er her for å støtte din familie gjennom hele prosessen, fra planlegging til seremoni, med en forståelse som kun kommer fra år med erfaring og empati.

En av de mest verdifulle fordelene ved å velge Værnes Begravelsesbyrå er at vi ikke tar tillegg for tjenester som hjemmebesøk, kvelds- eller nattbesøk. Dette betyr at uansett når du trenger oss, vil vi være der for deg uten at det belaster lommeboken utover det vi har avtalt. Vi forstår at sorgen er enorm, og for mange vanskelig å prate om. Men vit at vi er forpliktet til å gjøre dette vanskelige øyeblikket så enkelt som mulig for deg og din familie.

Som et familiefirma har vi en dyp forpliktelse til samfunnet vi tjener. Vi tror på å gi tilbake, og vi setter vår ære i å betjene Trondheim og Stjørdal med verdighet og respekt. Når du velger Værnes Begravelsesbyrå, velger du ikke bare en tjeneste, men en familie som er her for å støtte deg og din familie i deres sorg.

Vi setter vår ære i å hjelpe deg med å skape minner som vil vare, og vi er takknemlige for at flere og flere velger oss i Værnes Begravelsesbyrå som sitt begravelsesbyrå. Vi forstår at hvert liv er enestående, og vi er her for å hjelpe deg med å ære og minnes den du har mistet på en verdig og kjærlig måte.