Om oss

Begravelsestjenester i 3 generasjoner

Værnes begravelsesbyrå betjener hele Værnes-regionen og ligger sentralt plassert på Stjørdal. Vår lange erfaring og brede yrkesbakgrunn er nøkkelen til en god og verdig opplevelse i en vanskelig livsfase

Vår yrkesstolthet og profesjonalitet er din garanti

Egil og Beathe har lang bransjeerfaring og er opptatt med å tilby en verdig og komplett løsning for våre kunder. For oss er det viktig i en sårbar livssituasjon å tilrettelegge prosessen på en profesjonell og skånsom måte for våre kunder 

Våre ansatte

Beathe Hyldmo Bremseth

Beathe Hyldmo Bremseth

Les mer

Født og oppvokst i Åfjord og i Flora. Gift med Egil Bremseth siden 1995. Sammen har vi to gutter og ei jente.

Jeg har tatt sykepleieutdanningen ved Levanger Sykepleierhøgskole, og har siden jobbet mest med syke barn på sykehus. På Rikshospitalet jobbet jeg med kreftsyke barn. På ST. Olav jobbet jeg med akutt syke barn.

Jeg ble, allerede som barn, introdusert for begravelsesyrket gjennom at min far, Oddmund Hyldmo, jobbet i et begravelsesbyrå i tillegg til at han jobbet som lærer. Da vi flyttet til Stjørdal, startet mine foreldre etter hvert opp Hyldmo Begravelsesbyrå. Jeg har derfor hatt god mulighet til å kombinere jobben som sykepleier, med å jobbe i begravelsesbyrå. Felles for jobbene, er at jeg har møtt mange pårørende i sorg og krise. Jeg finner det veldig interessant og synes jeg er heldig som får bidra inn i en sårbar, men viktig periode i menneskers liv.

Egil Bremseth

Egil Bremseth

Les mer

Født og oppvokst på en gård øverst i Forradal. Giftet meg med Beathe Hyldmo i 1995. Far til to sønner og ei datter.

Ut over videregående skole har jeg studert 3 år ved Handelshøyskolen BI. I tillegg tok jeg noen eksamener på 1. år i juss.

Yrkesmessig har jeg lang erfaring innenfor regnskap, økonomi og administrasjon.

Flere år på regnskapskontor, mindre/mellomstore bedrifter, Regnskapssjef i Norske Skog Europe Wood og Økonomisjef i Rosenborg Ballklub.

Parallelt ble jeg gradvis introdusert i Hyldmo Begravelsesbyrå i 1994. Siden har jeg mer eller mindre deltatt i driften der nesten fram til dags dato. Har i mange år hatt dette som fulltidsjobb. Til sammen har Beathe Hyldmo og jeg minst 20 års erfaring i bransjen

Haakon Hyldmo Bremseth

Haakon Hyldmo Bremseth

Les mer

Født og oppvokst på Stjørdal. Eldste sønn av Egil og Beathe, « 3.generasjon Hyldmo».

Jeg har fullført 3 år ved fotball-linjen på Meråker Videregående Skole.

Våre rådgivere

Karin Dybvad Storflor

Karin Dybvad Storflor

Les mer

Sykepleier, helsesøster, kreftsykepleier, med lang erfaring fra sykehus og kommunehelsetjenesten. Fokus på barn og unge som pårørende. Veileder for byråets medarbeidere, evt eksternt ved behov.

Vår målsetning

Vi har som målsetting å bidra til en verdig seremoni, som gir en god start på prosessen som et endret liv er for de som er igjen.
Vi ønsker å bidra til å gjøre avskjeden til det livet som er levd så god som mulig.

En stødig partner i en vanskelig tid

Det er mye å tenke på i forbindelse med en begravelse, og med våre fagkunnskaper innen begravelse, omsorg og økonomi gir deg som pårørende en trygg og god ramme for at alle aspekter blir godt ivaretatt. Hos Værnes begravelsesbyrå står helheten i fokus, og vi vil gjøre vårt ytterste for at din opplevelse skal gi gode minner å se tilbake på.

Et verdig og rimelig alternativ

Vi leverer de samme tjenester med samme innhold og kvalitet som andre begravelsesbyråer- MEN til en langt lavere pris.

Vår kompetanse og erfaring gjør oss til et TRYGT valg.

 

Dødsannonser

 

Her vil du finne nær sakt alt av dødsannonser i hele Norge

 

 

Bestille blomster

 

Her får dere kjøpt blomster til både seremonien og hjem til etterlatte. Alt blir levert dit det skal

 

Minneside

 

Dette er en minnebok på nett. Det og dele personlige erindringer kan ha stor verdi i en vanskelig periode, og kan bli en mulighet for å bearbeide sorgen i fellesskap.

 

Minnegaver

 

Hvis pårørende ønsker det, vil det bli gitt mulighet for å gi sin minnegave her. Pengene går da rett inn på konto til formålet

 

Bestille begravelse

Denne er fin å bruke som en forberedelse til planleggingssamtalen med oss. Gir et godt bilde av valgene dere må ta

La oss bidra til en verdig stund