Personvernerklæring

og bruk av cookies

Hvem vi er

Værnes Begravelsesbyrå AS er et begrevelsesbyrå på Stjørdal.
Vår adresse er: Kjøpmannsgt 1, 7500 Stjørdal
Vårt tlfnr: 468 86 344
Vår epostadresse: post@varnes-begravelse.no
Vår nettstedsadresse er: httpss://varnes-begravelse.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du har en fyller ut informasjon i vårt kontaktskjema på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder navn, epostadresse og din IP-adresse  og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettestedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Nettstedet lagrer personopplysninger som legges inn i skjema for planleggingssamtale. Disse lagres på vår server-leverandørs sikre løsning beskyttet med SSL, og dataen behandles kun av ansatte i Værnes Begravelsesbyrå som har taushetsplikt.

For andre skjema, lagres kun en cookie med infoen du legger inn, og denne slettes når du lukker nettleser. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har fylt ut skjema for planleggingssamtale på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes utfylling av skjema kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste, Akismet anti-spam service. Dette inkluderer innsenders IP-adresse og brukeragent. Disse kan ikke indetifisere deg som person, og vil slettes automatisk når du lukker nettleseren.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker SSL sikkerhetssertifikat fra Let`s encrypt som hindrer mellomledd i å fange opp opplysninger som blir lagt inn på vårt kontaktskjema. 

Våre rutiner for datalekkasjer

Nettstedet er underlagt sikkerhetssystemer som gjør at nettstedsoperatør varsles ved forsøk på innbrudd eller angrep på andre måter. Vi vil ved lekkasje eller innbrudd varsle tilsynshaver og berørte parter om hendelsen og hvilke tiltak som blir iverksatt.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Data fra Akismet spamkontroll inneholder ingen opplysninger som kan identifisere besøkende

Hvis du ønsker å få vite hva slags informasjon vi kan ha om deg, så sender du en epost til post@varnes-begravelse.no og ber om å få opplyst dette

Hvis du ønsker å få slettet eventuelle opplysninger vi kan ha om deg, så sender du en epost til post@varnes-begravelse.no og ber om å få slettet disse

Vi gir deg trygg og varm veiledning i sorgen


Et verdig liv syns vi fortjener en verdig avskjed. Vi tar hånd om det praktiske før, under og etter seremonien slik at du får tid i sorgen til deg og dine.


Trondheim, Stjørdal, Værnesregionen
Med omegn.

Vi gir deg hjelp og støtte