Planleggingssamtale

Etter et dødsfall er det vanlig med en planleggingssamtale mellom familien og en representant fra oss.
Å avtale tidspunkt for denne samtalen er ofte noe av det første som må gjøres.

Vi har også en vakttelefonen som er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale.

Hva skjer i planleggingssamtalen?

Avtal samtale

Som etterlatte kan du oppleve at det er mange spørsmål å ta stilling til når en begravelse skal planlegges.

Noen spørsmål kan være kjente, mens andre er man kanskje ikke klar over at man må ta stilling til. Sammen blir vi enige om hva som er viktig å ta stilling til før seremonidagen, og hvilke formaliteter som kan vente til etter begravelsen.

En planleggingssamtale varer gjerne et par timer. Vi utarbeider en oversikt over hva som skal gjøres, hvem som skal gjøre hva og når. Vi informerer om hva våre tjenester koster og gir et skriftlig prisoverslag. Prisoverslaget gir også en oversikt over kostnader som ikke faktureres gjennom oss. Dette kan for eksempel dreie seg om minnesamvær,  gravmonument og kommunale avgifter.
Komplett prisliste ligger nedlastbar her >>

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vår målsetning

Vi har som målsetting å bidra til en verdig seremoni, som gir en god start på prosessen som et endret liv er for de som er igjen.
Vi ønsker å bidra til å gjøre avskjeden til det livet som er levd så god som mulig.

En stødig partner i en vanskelig tid

Det er mye å tenke på i forbindelse med en begravelse, og med våre fagkunnskaper innen begravelse, omsorg og økonomi gir deg som pårørende en trygg og god ramme for at alle aspekter blir godt ivaretatt. Hos Værnes begravelsesbyrå står helheten i fokus, og vi vil gjøre vårt ytterste for at din opplevelse skal gi gode minner å se tilbake på.

La oss bidra til en verdig stund