Planlegg begravelsen

Værnes Begravelsesbyrå tilbyr et online planleggingsverktøy for begravelsen. Dette gjør det lettere å planlegge begravelsen og gir en god oversikt. Dine valg vil bli gått igjennom sammen med oss og du har selvfølgelig mulighet til å endre/ta bort valgene.

Vi har også en vakttelefonen som er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale.

Hva skjer i planleggeren?

Priser

Det er mange spørsmål å ta stilling til når en begravelse/seremoni skal planlegges.

Planleggeren er fin å bruke som en forberedelse til samtalen/møte dere skal ha med oss. Den gir et godt bilde av alle valgene dere må ta.

Hvis dere er flere pårørende, som er fysisk er på forskjellige steder, kan dere planlegge sammen. Dette gjøres ved å invitere andre inn i samme «jobben» I headingen på planleggeren finner dere knappen: «Inviter gjest»

Prisene i planleggeren er i henhold til vår prisliste. Denne gjelder i alle kommuner.

PRISINFO                 

Vi er opptatt av å ha enkle forutsigbare priser. Derfor har vi laget det vi kaller prispakker. På kjøpte tjenester/varer tar vi ikke noe påslag. Det gjør at vi selger kistene til en mye lavere pris en de fleste andre. Med andre ord – vi selger de til vår innkjøpspris.

Husk å bestille planleggingssamtale.

Vår målsetning

Vi har som målsetting å bidra til en verdig seremoni, som gir en god start på prosessen som et endret liv er for de som er igjen.
Vi ønsker å bidra til å gjøre avskjeden til det livet som er levd så god som mulig.

En stødig partner i en vanskelig tid

Det er mye å tenke på i forbindelse med en begravelse, og med våre fagkunnskaper innen begravelse, omsorg og økonomi gir deg som pårørende en trygg og god ramme for at alle aspekter blir godt ivaretatt. Hos Værnes begravelsesbyrå står helheten i fokus, og vi vil gjøre vårt ytterste for at din opplevelse skal gi gode minner å se tilbake på.

La oss bidra til en verdig stund